Warning: preg_match(): Compilation failed: nothing to repeat at offset 1 in /home1/dacons/public_html/royalbachata.nl/wp-includes/class-wp.php on line 231

Warning: preg_match(): Compilation failed: nothing to repeat at offset 1 in /home1/dacons/public_html/royalbachata.nl/wp-includes/class-wp.php on line 232
Royal Bachata | Specials

Specials

Boek je Bachata Holiday naar de Dominicaanse Republiek via Royal Bachata en je ontvangt een super CD PAKKET na je boeking!

CD 1: Tony Berroa (real dominican bachata)
CD 2: Club Fiera Bachata cd
CD 3: Ary Fortes – Kizomba cd(zolang de voorraad strekt)

Vul in op het boekingsformulier bij het kopje “Ik ben op deze reis geattendeerd door “, :  ROYAL BACHATA
Stuur tevens een email naar contact@royalbachata.nl met de mededeling dat je geboekt hebt en de naam waaronder er geboekt is.

Ga naar het Boekingsformulier

 

BH

Hou jij van Bachata? Dan heb je nu de kans om naar Bachata Heaven te gaan… Club Fiera, een van Nederlands bekendste Bachata Dansscholen, organiseert na inmiddels drie zeer succesvolle edities nu 2x per jaar
‘A Dream Holiday to Bachata Heaven’ … een Bachata Droomvakantie naar de Dominicaanse Republiek.
Dé ultieme dansvakantie waarin je je eigen vakantie kunt invullen!

Geplande reizen:
* 4e reis: 25 mei t/m 9 juni 2014! | Regio Puerto Plata/Santiago — status: NU TE BOEKEN!

Sun, sea, fun, cocktails and lots of Bachata…. an Experience of a Lifetime!
Kwaliteit en Genieten staan hoog in het vaandel!

Twee weken heerlijk genieten van een welverdiende vakantie in een superdeluxe, sfeervol, all-inclusive hotel aan een prachtig strand (onbeperkt eten en drinken in het hotel). Je kunt je dagen geheel naar wens zelf invullen met workshops, strand of zwembad, poolparties, excursies of waar je dan ook zin in hebt. Er is veel te beleven in het hotel en ’s avonds zijn er prachtige shows. Elke avond gaan we erop uit om te gaan dansen met de locals in de leukste Bachata Bars in de regio, waar geen toeristen komen! De Dominicanen vinden het geweldig om met ons te dansen. We staan dan ook de hele avond op de dansvloer. Ook staat er bezoek aan een concert van een bekende Bachatero of Bachata band op het programma. In het weekend gaan we naar een gezellig druk strand in de regio waar van alles te doen is (dansen, shoppen of gewoon lekker zonnen) Ga je met ons mee op Bachata Ontdekkingsreis?? Elke dag is een nieuw avontuur!


… For the Love of Bachata!

De Workshops (voornamelijk Dominican Style – o.a. Smooth Footwork, partnering, Bachata on 2, Musicality – die als doel hebben om je echt goed met de locals te leren dansen en leuke nieuwe moves te leren) zijn niet het dansen op het strand  hoofdonderdeel van de vakantie… het beleven van de Dominicaanse Bachata cultuur en het dansen met de locals is waar het om gaat! En natuurlijk is het VAKANTIE en bepaal je zelf hoe jouw dag eruit ziet. We hebben gekozen voor een 16-daagse vakantie zodat je optimaal kunt genieten van een welverdiende vakantie, waarin je genoeg tijd voor jezelf hebt! Misschien wil je wel lekker lui op het strand liggen met een cocktail in je hand of wil je juist iets van het land zien!
Deze reis is ook zeer geschikt voor mensen die niet van groepsreizen houden, omdat je zelf je eigen vakantie kunt invullen want alles is optioneel! Niets moet, alles mag! In deze vakantie is er voor iedereen wat wils!

Het is een vakantie voor jong en oud, voor singles en koppels, een groepsreis maar toch ook weer niet, met unieke begeleiding van Club Fiera die je brengt op plekken waar geen toeristen komen, waar we de leukste Bachata avonturen zullen gaan beleven….

 

Enjoy the fun!

Locatie Bachata Holiday & Bachata Tour

*Bachata Holiday Puerto Plata/Santiago (bovenaan)
Daarvandaan gaan we vanuit Puerto Plata op Bachata Tour naar o.a. Santiago, Navarete en Luperon

 

MEER INFO OP Bachata Holiday website 

 

UA-33508654-1